15. marraskuuta 2012

Opettajattaren muuttokuorma (1:12)

Opettajattar sai viettää ensimmäisen yönsä Päivärinteen tilalla. Jasmine, joka oli tavannut opettajattaren matkalla kouluunsa, neuvoi tätä yöpymään heillä, koska muuttoauto oli matkalla mennyt rikki ja korjaus valmistuisi vasta torstaina 15. marraskuuta.

Aamulla pakettiauto tulikin ja toi osan opettajattaren tavaroista.

Kuva: Minimaailma
Ensimmäiseksi muuttoauton kuski ja apumies kantoivat sisään Dollhousen ison parisängyn. Se oli tyylikäs valkoinen leveä sänky kauniine päätykaiverruksineen.
– Milloin opettajattaren mies tulee, kysäisi Jasmine ohimennen. Hän oli tullut auttelemaan opettajaa muutossa. – Onko hänkin opettaja?
Jasmine ei huomannut, että Alli punastui – he olivat jo ystävystyneet ikäerosta huolimatta ja tehneet sinunkaupat – ja yritti sitten vastata huolettomasti: – Ei varmaan vähään aikaan, koska emme ehkä ole vielä edes tavanneet. Ja lisäsi sitten hymyillen: – Tykkään nukkua pitkin ja poikin. En ainakaan tipahda sängystä kesken unieni!

Kuva: Minimaailma
Seuraavaksi miehet kantoivat sisään opettajan upean Dollhousen punaisen sohvan.
– Ihana! huokasi Jasmine ihastuneena.
Muuttoautossa oli vielä opettajattaren iso ruskea jatkolevypöytä ja tuoli, mutta niiden kuvia ei ollut siinä luettelossa, jota Jasmine innostui selailemaan kotiin tultuaan.