2. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2012 2. luukku (1:12)

Su 2.12.2012

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Ihan yhtä jännittävää kuin oli joulukalenterin ensimmäisen luukun avaaminen on myös toisen luukun avaaminen. Kun Iida sai avata eilen joulukalenterin 1. luukun, Misa on innoissaan saadessaan nyt avata 2. luukun, koska hän olisi jo eilen halunnut olla joulukalenteriluukun avaaja.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Misa ja Iida ovat kaksoset ja käyvät samaa koulua ja ovat molemmat ensimmäisellä luokalla. Joskus he kyllä kinastelevat joistakin asioista, mutta enimmäkseen he ovat hyvää pataa keskenään. Iidakin odottaa jännityksellä, mitä Misa löytää tästä joulukalenterin luukusta.


Lapset kiljuvat riemusta, kun paketista kuoriutuu mehevä pizza! Ja kolme kynttilää. Kaksi kynttilöistä on koristeellisessa jalustassa ja kolmas kauniissa amppelissa. Onpa hienot! ihastelevat kaikki. Anni on varmaan tehnyt ne itse ja leiponut pizzankin! KIITOS Anni!
– Voi saadaanko me pala tuota hyvännäköistä pizzaa! lapset hihkuvat yhteen ääneen. Ja tottakai he saavat joulukalenterin luukkujen avaamisesta palkkion: pizza laitetaan puoliksi ja kumpikin luukun avaaja saa yhtä suuren palan.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen


4 kommenttia:

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!