16. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2012 luukku 16 (1:12)

Su 16.12.2012

Voivatko serkukset olla kuin kaksi marjaa? Vastaus on, että kyllä voivat! Ainakin Nukkelan kylässä Milka ja Anni ovat! Serkkutytöt ovat samanikäisetkin, 6-vuotiaita ja aloittavat koulun seuraavana syksynä. Milka on vain noin yhden kuukauden vanhempi ja pikkuisen pitempi kuin Anni.
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Milkalla on ihan oma koira Nella, mutta Annilla ei ole lemmikkiä. Annin äiti on kuitenkin luvannut, että Anni saa oman kissimirrin ihan lähiaikoina. Anni uskoo, että hän saa kissan joululahjaksi.

Tytöt leikkivät paljon yhdessä ja kun Anni saa tänään avata Nukkelan kylän joulukalenterin luukun, niin Milka halusi tulla mukaan katsomaan, mitä paketissa nyt on. Paketti on litteä ja melko iso. Kumpikaan tytöistä ei oikein keksi, mitä siinä voisi olla.
– Ehkä se on jääkiekkopeli, ehdottaa Milka, jonka veljellä Misalla on kotona semmoinen iso peli. Anni ajattelee, että paketissa on tarjotin.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Yllätys yllätys! Paketissa on soma taulu pikkupojasta merimiesasussa. Koska Annilla ei ole vielä omaa huonetta, hän ei tiedä, mihin taulun voisi laittaa, jos hän saisi sen omakseen, mutta Anni arvelee, että äiti kyllä keksisi heillä taululle hyvän paikan.

 Kiitos Jarmiinalle tästä paketista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!