20. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2012 luukku 20 (1:12 ja 1:6)

To 20.12.2012

Briitta ja Paula ovat parhaat ystävykset ja samankokoiset, mistä syystä he usein lainailevat toistensa vaatteita ja asusteita. Briitta ei ole mitään sukua Barbeille, mutta hänet on pienenä adoptoitu Barbien perheeseen. Hän on 24-vuotias ja Paula on 27-vuotias. Molemmat ovat vielä sinkkuja. Paula on lastenhoitaja ja Briitta tekee välillä mannekiinin töitä, mutta on ammatiltaan kosmetiikkamyyjä.

Tänään neitoset ovat yhdessä tulleet avaamaan joulukalenterin luukkua 20.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Luukussa on iso pehmeä paketti, mikä heistä on erityisen mukavaa.
– Voi tykkään pehmeistä paketeista, sanoo Briitta, kun he yhdessä avaavat pakettia.
– Niin minäkin, jatkaa Paula.
– Oi, että saisin minkkiturkin joululahjaksi, olen toivonut sitä jo monena vuonna, paljastaa Briitta, vaikka onkin eläinten ystävä.
– Minä taas kirjoitin joulupukille, että toivoisin saavani hopeakettupuuhkan ja briljanttisormuksen, Paula kertoo haaveestaan. Boyfrendini antoi minulle viime jouluna lahjaksi timanttirannerenkaan.
– Mitähän saat häneltä tänä vuonna?, Briitta arvailee salamyhkäisesti, ehkä saat kultaiset korvarenkaat ja krokotiilinnahkaisen käsilaukun. Näin nimittäin Pekan viime viikolla Nukkelan kylän tavaratalossa ja se tuli laukkuosastolta pakettia roikottaen.
Paulaa naurattaa. – Setäsi varmaan lähettää sinulle Amerikasta jotain sopivaa. Ehkä saat nyt helminauhan ja helmikorvakorut tai iltapuvun... tai jotain hienoa hajuvettä...

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Briitta on saanut solmut aukin ja paketista putkahtaa esille kaksi ihanaa tyynyä, keijutaulu ja kaksi pitkää mattoa.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
– Voi, kuinka kauniita tyynyjä, Paula huudahtaa. Taitavat tosin olla meille liian pieniä, 1:12-kokoa, mutta matot sopisivat varmaan meillekin!

Kiitos Irma tästä lahjasta!

4 kommenttia:

 1. Kaunis paketin sisältö. Hurmaavat tyynyt ja matot myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kalenteriyllätykset ovat hienoja!

   Poista
 2. Beautiful rugs and cushions!
  Hugs, Drora

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!