9. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2012 luukku 9 (Bratz-koko 1:6)

Su 9.12.2012

Leena on jo parina päivänä kysynyt, saisiko hän avata jonkun joulukalenterin luukun ja kun luukun 9 paketti näytti kovin suurelta, ajateltiin sen sisältävän ehkä jotain sopivaa myös juuri Leenalle. Nukkelan kylän pikkuväki ei jaksanut paljon liikauttaakaan koko pakettia.

Leena on ihan uusi tulokas Nukkelan kylässä. Vasta joulukuussa sinne muuttanut. Tällä hetkellä hän yrittää tehdä itselleen jotain muuta päälle pantavaa kuin nyt yllään oleva balleriinamekko. Leena on 16-vuotias ja lukion ensimmäisellä luokalla.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Ja oikein oli arvattu. Paketti sisälsi kaikenlaista mukavaa materiaalia, joista osa oli juuri Bratz-kokoa:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Ja pikkukuvat olivat Leenasta juuri hänen tarvitsemiaan ja etsimiään joulukortteja, joita ei koko Nukkelan kylästä ei ollut tähän mennessä mistään löytynyt:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Leena sai myös heti sinisen silkkinauhan hiuksiinsa, joka sopi erinomaisesti hänen vaatetukseensa. Hän sitoi sillä mielellään hiuksensa, jotka hänen mielestään olivat liehuneet vähän liiankin valtoimenaan.

Kiitos kuuluu tästä kalenteriylläristä Sarille!

5 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään noista Bratzeista. Vaan noi niiden valmiit vaatteet ei miellytä minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, tytön tavaroissa on monta Bratz-nukkea, kuten myös Barbieita. Tämän nuken kuitenkin "sorruin " äskettäin ostamaan meidän lähikaupasta. :)

   Poista
 2. Hei onni suosi sinua ja voitit ensimmäisen palkinnon arvonassa Skotteri lähtee matkaan, kun saan sinulta osoiteen. Laitako minulle sähköpostia osoiteseen taina.karjalainen1963@hotmail.com

  Iloista joulun odotusta toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Taina, ihana yllätys! Kiitos paljon! Laitan hetimiten Sulle sähköpostia!

   Poista
 3. Minä myös tykkään Bratz-nukeista! ^^

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!