31. joulukuuta 2012

Paljon iloa teille kaikille vuonna 2013!

Ma 31.12.2012

Vielä hetki voidaan olla joulumielellä ja laulaa vaikka joulupukin kanssa:


Nukkelan kylässä joulu kestää aina ainakin loppiaiseen ja toisissa paikoin jopa nuutinpäivään 13:een tammikuuta: "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi."
Tai kuten oikeastaan näinhän se on
"Antti joulun aloittaa, Tuomas tupaan taluttaa, Kari kuuset karistaa ja Nuutti juhlat lopettaa."
Ennen vanhaan joulua vietettiin oikein lakisääteisesti 13.1. saakka, sillä joulurauha kesti 20 päivää. Nykyaikana, kun kaikki on kovin hektistä, juhlat ovat ohi melkein yhdessä illassa, joulukin kenties, mutta ei Nukkelan kylässä. Uudenvuodenjuhlakin on Nukkelassa ihan hyvä juhla, vaikka se kestää vain yhden illan ja yhden päivän verran. Ja useimmat kuuntelevat ja katselevat myös presidentin uudenvuodenpuheen.

Päästetään sitten joulupukkikin viettämään uutta vuotta muorinsa kanssa.


Katsotaan kuitenkin vielä joulunviettoa Sharon Ojalan nukkekodissa:Kaikille oikein mukavaa uuden vuoden aattoa! Nukkelan kylässä paukautetaan vain muutama raketti, koska kaikki eläimet pelkäävät paukuttelua.

Tässä videossa tosin toivotetaan hyvää uutta vuotta 2012, mutta eiköhän tämän piparkakkunukketalon myötä voi toivottaa myös HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!


6 kommenttia:

 1. Inspiroivaa ja idearikasta MineilyUuttaVuotta!
  :)

  VastaaPoista
 2. Poikkesin toivottamaan oikein hyvää vuotta 2013!
  Hauskoja kuvia ja videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mare. Kiva, että poikkesit! Oikein hyvää vuotta 2013 Sinulle myös!

   Poista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta ja onneksi olkoon, olet voittanut blogissani arvonnan 3. palkinnon. Laitathan osoitteesi blogissani olevaan sähköposti osoitteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Kiitos Tuikku! Uusi vuosihan alkoi hienosti!

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!