4. tammikuuta 2013

Uusimmat Barbieni


Pe 4.1.2013

Esittelen tässä vuonna 2012 saamani Barbiet:


Tämän Barbie Sisters' Slumber Party!Barbie-siskosten pyjamajuhlat -nimisen pakkauksen sain syntymäpäivälahjaksi marraskuussa. Pakkauksessa on kolme Barbie-nukkea. Isompi tyttö on Chelsea-nukke ja pienempi on Stacie-nukke. Luin jostain, että pakkaus olisi jo loppuunmyyty, mutta netissä sitä kuitenkin on vielä muualla kuin Suomessa myytävänä. Valmistumisvuotta en löytänyt, jotain 2000-lukua kuitenkin, ehkä vuodelta 2005 tai vielä aikaisemmin. Jos tiedät tarkemman vuoden, kerrothan siitä minulle, kiitos!
EDIT 7.1.2013: Ainakin Stockalla sitä näytti vielä olevan myytävänä!

Nukkelan kylässä heidän nimensä ovat Anniina (Chelsea) – hänellä on Nipsu-niminen koira – ja  Elina (Stacie). Tässä pakkauksessa oleva aikuinen Barbie-nukke on Nukkelan kylässä lastenhoitaja Paula.

Nuket olivat esillä Nukkelan kylän joulukalenterissa 17.12.201220.12.2012 ja 23.12.2012. 

Jo paljon ennen joulua  sain lahjaksi Barbie-joulukalenterin:Luukuista löytyivät nämä tavarat:


Niistä osa oli jo neideillä käytössä 20.12.2012 Nukkelan kylän joulukalenterin luukun 20 kohdalla.

Minulla on aika paljon tyttäreni vanhoja Barbieta, mutta niistä toisella kertaa.

8 kommenttia:

 1. Oleko sinä Barbie-kerääjä vai sattumako on ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kai jossain välissä maininnut tuosta leikkikalumuseoajatuksestani. Eli olen kyllä leikkikalujen keräilijä, siinä ovat mukana sitten lähes kaikki mahdolliset. :) Myös Barbit. Meillä oli aikoinaan iso Barbie-näyttely ja ne nuket ovat toivon mukaan vielä tallessa.

   Poista
 2. Hello from Spain: I like Barbie's sisters. In the shops of my country is difficult to find them. I love your advent calendar. Keep in touch

  VastaaPoista
 3. Tyttöni leikki barbeilla.
  Kiva kun olet säilyttänyt leikkikaluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäreni kanssa kerättiin paljon nukkeja ym. Pitäisi niiden olla jossain tallessa.

   Poista
 4. Anonyymi2/03/2013

  Minulla on barbit piirongin laatikossa, ensin aioin tehdä niille kodin, mutta mittasuhteissa siitä tulisi aivan liian iso. Pitäisi valita ihan pikkunen mökki jonka mitat sitten jakaa kuudella. Noissa lasten barbitaloiss aon se vika että yhtene huoneeseen mahtuu vaan yksi huonekalu, ja skein huonosti, kun mitat ovat lasten leikkeihin mitoitettu....terv kulkija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barbielle voi tehdä kodin johonkin kaappiin, tai kirjahyllyyn. Kurkkaapa All 4 Barbie -blogia: http://all4barbie.blogspot.fi/ Sieltä voit saada ideoita!

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!