21. tammikuuta 2013

Giveaway – Ystävänpäivän arvonta

Ma 21.1.2013

Nukkelan kylän taidemaalari ja galleristi Bablo on valinnut kokoelmistaan kaksi tauluani (giveaway) arvottavaksi kylän ystävien kesken ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2013. Tämä on historiallinen tapahtuma Nukkelan kylässä, sillä täällä ei aikaisemmin ole suoritettu mitään arvontaa lukijoiden kesken.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka ovat Nukkelan kylän ystäviä eli lukijoita tai jotka kirjautuvat lukijoiksi. Siitä saa yhden arvan ja toisen arvan saa, jos linkittää blogiinsa tai Facebook-seinälleen tämän arvonnan.

Laita kommentti tähän postaukseen 14.2.2013 Suomen aikaa klo 24 mennessä ja ilmoita samalla blogisi osoite, jos olet laittanut linkin, niin olet mukana arvonnassa.

Tauluja arvotaan kaksi, voittaja saa valita kumman taulun haluaa. Toiseksi tullut saa sitten toisen taulun. Kumpaankin voittoon kuuluu myös teline. Taulut sopivat kooltaan parhaiten 1:12 -kokoiseen nukkekotiin.

Molemmat taulut olen maalannut kankaalle akryylimaalein. Kukkataulun leveys on noin 8 cm ja korkeus 6 cm. Abstraktin taulun koko on 7 cm x 7 cm. Telineiden korkeus on noin 12 cm. Taulut eivät ole kiinni telineissään.
Huom! Bablo-koiraa ei arvota; se ei kuulu voittoon! :)

Jos olet jo lukija, muista ilmoittautua mukaan, jotta tiedän haluatko osallistua arvontaan.


EDIT:  
Lukijana ja kommentoimalla, että haluat osallistua arvontaan, saat siis yhden arvan.
Linkittämällä arvonnan blogiisi tai jakamalla FB-seinälläsi saat toisen arvan.

The draw is all internationally if you are registered follower and leave a comment. Linking gets another ticket. Hugs and kisses!

Muista jättää kommentti ja rekisteröityä myös lukijaksi. 


Hyvää ystävänpäivän odotusta ja onnea arvontaan!


EDIT 2: Valitettavasti kaikki, jotka tähän mennessä ovat ilmoittautuneet mukaan, eivät ole rekisteröityneet lukijoiksi. Olisi väärin, jos laistaisin säännöistä, mutta vielä ehdit rekisteröityä lukijaksi. Jos olen tehnyt virheen, niin ilmoita, niin korjaan sen!

Ystävyydellä Marja-Leena

Leider haben sich bisher nicht alle als Leser angemeldet. Da es unfair wäre, werde ich diese dann aus der Verlosung ausschließen.
Noch könnt ihr euch anmelden. 
Falls mir ein Fehler unterlaufen sein sollte, bitte melden, damit ich es korrigieren kann.
Leider haben sich bisher nicht alle als Leser angemeldet. Da es unfair wäre, werde ich diese dann aus der Verlosung ausschließen.
Noch könnt ihr euch anmelden. 
Falls mir ein Fehler unterlaufen sein sollte, bitte melden, damit ich es korrigieren kann. Liebe Grüße!

Unfortunately, all of which have signed up so far that are not registered followers. It would be wrong if I would change the rules in mid-stream, but still time to register follower. If I made a mistake, let me know, so fix it! Hugs and Kisses!(Sorry, Google translation)