14. lokakuuta 2013

Eihän minun pitänyt...

Ma 14.10.2013

Jotenkin eksyin eilen Stockmannin Hulluille päiville. Ja jotenkin vain tuli taas täydennettyä Nukkelan kylän asukasmäärää... En siis ole niitä, jotka hulluna kiertävät alennusmyyntejä. Totta puhuen en mitenkään kiinnitä huomiota mainoksiin, joissa tavaratalojen alennusmyynneistä hehkutellaan. En siis muistanut ennen kuin paikan päällä näin, että keltaiset haamut olivat taas liikkeellä ja ihmismassat velloivat tavaratalon kerroksissa tungokseen asti.


Totta kai tuon hulinan huomattuani suunnistin kuudenteen kerrokseen leluosastolle! :) Ja olihan siellä tarjolla vaikka mitä. Ilmeisesti pikkuisen pintaviallisia, siis jotenkin maalivirheellisiä heppoja (1,50 euroa kappale) suuri muovilaatikollinen. Tosin enää kolmea erilaista, vaikka niitä oli alennusmyynnin alkaessa ollut lukuisia. Tottahan nuo kolme erilaista heppaa lähtivät mukaani. Ne ovat keräilyheppoja vatsassa olevista leimoista päätellen, hienosti muotoiltuja heppoja, joista en ollut ennen kuullutkaan.
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Selasin nettisivuja ja tätä luetteloa:
http://www.collecta.biz/en/e-catalogue#/1/zoomed

Kolmatta heppaa en ne tuosta luettelosta löytänyt. Se on hieman kömpelön oloinen, mutta kaunis musta heppa kuitenkin:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Ehkä katsoin luetteloa huonosti. Tai sitten sitä ei ollut tosiaankaan siinä. Tässä nämä rotuvaliot ovat nyt yhtaikaa kuvassa:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Sylvanian Families -sarjasta tarjolla oli edulliseen hintaan kokonainen kettuperhe ja vauvakin tuttipulloineen ja sänkyineen oli tarjouksessa, joten nekin muuttivat nyt Nukkelan kylään.

Pakkaus kiilsi niin paljon, että otin ne pois laatikosta kuvaamista varten, muuten ne joutuvat kyllä vielä odottelemaan varsinaiseen kotiinsa muuttamista jonkin aikaa. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Olen aina ajatellut, että ketut ovat punaruskeita. Nämä ketut nyt eivät kuitenkaan ole.

9 kommenttia:

 1. Oo mitä löytöjä! Mahtavia kaikki! Kettuperhe on söpö!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvanian eläimet ovat kaikki söpösiä!

   Poista
 2. Ajatella, että vauvaketulta puuttui häntä! Olivatkohan nuo tarjoukset sekundaa? Ihan hyvännäköisiä kettuja mielestäni! :)

  VastaaPoista
 3. The horses were a great bargain! You are correct, foxes are reddish-brown but no matter, these are really cute! Kind regards, Brian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment, Brian!

   Poista
 4. Hello from Spain: very cute. Keep in touch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment, Marta!

   Poista
 5. Hola Marja
  Has hecho unas fantasticas compras.
  Me encantan esos caballos.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 6. Thank you for your comment, Ascension!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!