11. lokakuuta 2013

Lemmikkien joulukalenteri – Pets Advent Calendarswap 2013

Pe 11.10.2013


Päätin vielä luoda toisen joulukalenterin, nimittäin lemmikkien joulukalenterin ja tietenkin varsinkin minikokoisille lemmikeille. Periaatteena on, että paketti sisältää jotain nimenomaan nukkekotiharrastukseen liittyvää ja on siis yleensä minimaailmakokoa. Hintana voidaan pitää keskimääräistä pikkujoululahjan arvoa.

Ilmoita, mikä on Sinun nukkekotikokosi. Materiaaliakin voidaan vaihtaa. Laita pakettiin, mitä haluat, vaikkapa jotain itsetehtyä. Periaatteena on paino kirjemaksun verran, eikä tarkoituksena tietenkään ole ylittää tuota 3 cm:n maagista rajaa. :) Pakkaa kuitenkin sen verran hyvin, että pakettisi/kirjeesi sisältö tulee ehjänä perille.

Jos nukkekodissasi on lemmikkejä (hevosia, kissoja ja koiria ym.), niin tule mukaan tähän joulukalenteriswappiin vaihtamaan lemmikeille jouluylläreitä! Tässäkin kalenterissani koko on kuitenkin tännepäin vapaa mineimmästä ministä 1:1 -kokoon. Lähdetään kuitenkin siitä, että perusvaihto sujuu minikokoisilla lahjoilla eli ei edellytetä mitään 1:1 kokoa, vaikka tänne päin meidän Mikku-kissamme tuon koon totta kai hyväksyykin! :)

Meillä on siis 1:1 -kokoinen Mikku-kissa, Barbeilla ja Bratzeillä on omat lemmikit ja 1:12-kokoisella porukalla omansa, samoin Lunbyn asukkailla ja vielä pienemmilläkin.

Vaihdossa tänne päin käy siis kaikki, mikä vain jotenkin liittyy lemmikkeihin ja kaikki mahdolliset koot, sillä Nukkelan kylässä asuu monenlaista väkeä, jopa smurffeja ja peikkoja ja tuo 1:1 -kokoinen kissakin. Jos oma nukkekotisi on juuri jotain tiettyä kokoa, niin ilmoita se!

Nämäkin vaihdot noudattavat aikataulua sikäli, että joulukalenteripaketin tulee olla perillä ajoissa eli ainakin muutamaa päivää ennen kuin kyseinen luukku avataan. Ei siis samalla aikataululla välttämättä kuin tuossa toisessa joulukalenterissani on tarkoitus toimia.

Tervetuloa mukaan kaikki lemmikilliset nukkislaiset! Laita kommenttikohtaan varauksesi, minkä päivän (tai mitkä päivät) valitset ja lisäksi minulle s-postiviesti, jossa kerrot osoitteesi. Yhteystietoni on tämä: marjaleenakirjonen(at)gmail.com. Voit laittaa varauksesi myös Facebookin Nukkekotiharrastajissa olevaan listaan ja lähettää minulle yv:n FB:n kautta.

Luukun voi helpoiten varata kommentoimalla tämän postauksen alle. Laita heti viesti silloin myös sähköpostiosoitteeseeni tai FB-viesti, jotta voimme vaihtaa osoitteita. Mainitse samalla vaihtokoko ja jos sinulla on blogissa joulukalenteri ja siellä vielä tilaa, niin käyn kurkkaamassa. Lähetän siis vaihdossa jotain lemmikille sopivaa, mutta voin lähettää muutakin, jos nukkekodissasi ei ole lemmikkiä.

Yleensä luukut sovitaan päikseen eli minä lähetän pakettini saman päivän luukkuun Sinun joulukalenterissasi kuin Sinä lähetät minulle. 

Joulukalenteripaketti tulisi siis olla perillä hyvissä ajoin ennen valitsemaasi päivää/päiviä. Jos mukaan lähtijöitä on enemmän kuin 24, samankin luukun voi valita,  kuitenkin mielellään vasta kun kaikki luukut on varattu.Lemmikkien joulukalenteri 2013 - Pets Advent Calendarwap 2013

1. Jaana N-P (osoite on) (FB) tullut lähetetty 28.11.
2. Jaana N-P (osoite on) (FB)tullut lähetetty 28.11.
3. Jaana N-P (osoite on) (FB) tullutlähetetty 28.11.

15. Johanna K (osoite on) (FB)  tullut lähetetty 29.11.

18. Johanna K (osoite on) (FB) tullut lähetetty 29.11.
19. Tuija (osoite on) (FB) tullut lähetetty 29.11.
20. Minna M (osoite on) (FB) tullut lähetetty 29.11.
21. Minna M(osoite on) (FB) tullut lähetetty 29.11.2 kommenttia:

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!