28. lokakuuta 2013

Nyt sekin on tehty: robottikeinutuoli!

Ma 28.10.2013

Joskus mietin, oonko ihan hullu vai häntäkö mulle kasvaa, kun pitää ihan pakosta tehdä joku juttu! :) Tällainen pakkomielle on jo kauan ollut pyykkipoikakeinutuoli. Olen aprikoinut, miten ko. kapine oikein on tehty ja kukahan sen on keksinyt. No, keksijää en ole vielä saanut tietää, mutta pyykkipoikakeinutuolin tekotavan kylläkin. Tässä se ohje on:
http://www.usefuldiy.com/fi/diy-clothespin-rocking-chair/

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
En tehnyt tuota keinutuolin tapaista nyt tavallisista pyykkipojista, vaan kullanvärisistä muovisista minipyykkipojista ja tulos on kyllä jotenkin psykedeelinen. :) Ennemmin laittaisin sen jonkin Kiasman tapaisen minikokoisen modernin taiteen museon eteiseen kuin tavallisen nukkekodin olohuoneeseen.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mietin, oliskohan noille "kultaisille" minipyykkipojille ollut parempaakin käyttöä...? No, enpä ainakaan purkamaan rupea! :)

   Poista
  2. Anonyymi3/15/2014

   Hei!
   Mistä noita kullanvärisiä minipyykkipoikia löytää? Olen etsinyt kauan.

   Anu

   Poista
  3. Olen totta puhuen löytänyt nuo pienet pyykkipojat kadulta ihan samoin kuin sen pienen nuken, josta kirjoitin 15.5.2013 http://nukkelantalot.blogspot.fi/2013/05/loytolapsi.html

   Nuo pienet kullanväriset pyykkipojat olivat kiinni mustassa pahvissa, ilmeisesti alkuperäisessä. Osa pyykkipojista puuttui, samoin päällysmuovi tms. Mitään tekstiä tuossa pahvissa ei ollut. Löysin pyykkipojat pahveineen kadulta joskus kesällä, mutta en vienyt niitä löytötavaratoimistoon niiden vähäisen arvon vuoksi, ehkä euro tai pari kolme... Löytötavaran lunastusmaksu kun on nykyisin jo toistakymppiä tai enemmänkin. En siis osaa sanoa, mistä niitä voi ostaa.

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!