28. marraskuuta 2013

Postia, postia...

To 28.11.2013

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
– Hei! Olen Tiksu, postinkantaja. Tulin kertomaan teille, kun tuolla Marja-Leenalla on nykyisin ihan kauhea kiire, että Nukkelankylän posti on pullollaan paketteja, sekä tulevaa että lähtevää... Huh! Kiirettä pitää minullakin! Tänään lähtevät nämä:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
ja eilen lähti tosi monta paksua kirjettä!

– Kiitos, Tiksu! Oletpa tosiaan jaksanut kantaa valtavan määrän kirjeitä. Kunhan kerkiän, alan niitä selvitellä! Ja kiitos kaikille Joulukalenterin ihanille ihmisille! Nukkelankylästä lähtee nyt koko ajan paksuja kirjeitä! Kaikki tosin ei ole mennyt kuin Stromsössä, työt ovat häirinneet harrastuksia tosi pahasti, mutta toivottavasti kirjeet ovat ennen luukkujen avauspäiviä perillä!

Tonttu Toheltaja kävi eilen auttamassa pakkaamisessa. Ja aikamoista toheltamista se olikin. Pakkohan se oli hyväksyä, vaikka hieman vinoon katsoinkin hänen kokoamiaan pakkauksia. Paksuja kirjeitä niistä tuli ja ne lähtivät eilen kahdelle eri Minnalle, Mariannelle, Helenalle ja Sinille! Jaanalle lähtee tänään paksu kirje.

Jatkossa tonttu Toheltajan tohellusapua ei toivottavasti tarvita, vaan kuka tietää. :)


2 kommenttia:

  1. Hienoja paketteja ja reipas Posti!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset tonttu Toheltajalle, joka ne pakkasi. Jep, Tiksu Tiina on tosi reipas posteljooni! On jaksanut kantaa postia Nukkelan kylään ihan solkenaan! :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!