6. tammikuuta 2014

Loppiaiseen ei vielä Nukkelan joulu lopu

Ma 6.1.2014 loppiainen

Kylläpä menivät nuo muutamat lomapäivät nopeasti. Kun en ehtinyt itse availemaan kylän postia päivittäin, niin pakettikaaos tuli aivan totaaliseksi koko Nukkelaan. Kun kaikissa paketeissa ei ollut päivän numeroa, niin kirjeestä esiin putkahdelleet lähetykset menivät ihan sekaisin. Mutta ei se mitään. Ihania lähetyksiä on tullut ja kaikki Nukkelassa ovat kiitollisia ja aivan innoissaan saamistaan lahjoista! Ja tietysti minä myös! Iso kiitos kaikille joulukalenteriswappiin osallistuneille! Esittelen pakettien sisältöjä vähitellen.

Tässä nyt kuitenkin yksi paketti eli 22. päivän paketti, joka tulit Johanna L:lta. Kiitos!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Joulukuun 22. päivän luukusta löytyi Johannan lähettämänä kolme suloista vaaleanpunaista virkattua kesähattua. Ne ovat ihan sopivia Lundbyn talojen naisille. Kuvassa hattuja esittelevät Inga Lahtonen ja Karin Svensson. Svenssonit muuttivat Nukkelaan juuri keskelle kylän joulutohinaa. Lahtosten Pinja-tytär saa lipastolla olevan hatun. 

                                                                 ♥KIITOS Johanna L! ♥

Kerrataanpa sen verran, että Lahtosten perheeseen kuuluu vauveli Henna ja siis tytär Pinja sekä Tanja ja tyttöjen velipoika Hannu. Perheen isä Joonas Lahtonen on insinööri ja yksityisyrittäjä. Perheestä kuva on täällä viime vuoden joulun aikoihin.


Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Nukkelan uudet asukkaat Karin Svensson jamiehensä Klaus muuttivat Nukkelaan tosiaan keskelle jouluhulinaa yhtenä saamistani ihanista joululahjayllätyksistä. Nuorella parilla ei ollut paljon tavaraa mukanaan, vain vuode, valkoinen korkea laatikosto ja yöpöydät. Pariskunta saapui tässä kokoonpanossa:


Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

He edustavat vanhempaa Lundby-sarjaa, jota ei taida enää olla kaupoissa myytävänä. Muuttolaatikossa oli mukana heidän vähäinen omaisuutensa: parivuode, yöpöydät ja korkea laatikosto:


Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
                                                 KIITOS joulupukki!♥

Katsotaanpa sitten vielä joulukalenteriswapin jouluaatonaaton ja aaton luukut, jotka Johanna on lähettänyt.  Luukuista 23 ja 24 tulivat hienot pyykkipojat ja sinkkiämpäri. Luultavasti ne löytävät paikkansa Barbien luota.


Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
                                                                       ♥KIITOS Johanna L!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!