5. maaliskuuta 2013

Nuori komea mies etsii morsianta

Ti 5.3.2013

Nukkelan kylässä asuva nuori mies on viime aikoina tuntenut itsensä sangen yksinäiseksi, sillä hänellä ei ole omaa perhettä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kyllä, hän on mamuja, siis maahanmuuttaja, Legojen sukua. Hänellä on selässään merkintä © Lego Group. Sukulaisistaan hän ei tiedä mitään muuta, mutta tanskalainen syntyperä on siis melko varma asia.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Pituutta nuorukaisella on 17 cm, vartalo hoikka kuten kuvasta näkyy. Pää kääntyy, vartalo kiertyy vyötäröstä ja polvissa on nivelet, kauniimmat kuin Barbie-nukeilla ja käsivarsissa on myös nivelet. Lisäksi on olkapäissä ja lonkissa kääntyvyyttä sivulle ja taakse.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tämä urheilullinen nuori mies toivoisi löytävänsä mukavan tytön ja kuulisi mielellään sukulaisistaankin, jos joku jotain tietäisi. Lapsiakin hän toivoo saavansa. Netistä ei vielä ole löytynyt mitään tietoja hänen sukujuuristaan.
Jos voit jotenkin tätä kaveria auttaa, niin kaikki tiedot otetaan kiitollisina vastaan ja morsiankauppoja hierotaan ja adoptiolapsetkin käyvät. Kiitos jo etukäteen toivoo ystävämme Reino.

EDIT: Nuken "syntyperä" on selvinnyt. Se kuuluu Legon Scala sarjaan, jonka valmistus on lopetettu.
http://brickset.com/browse/themes/?theme=Scala

7 kommenttia:

 1. Hello from Spain, very interesting information. I like your vintage Ken. Keep in touch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is not a Mattel Ken doll, but the Lego Group's puppet. Thank you for your Comment!

   Poista
 2. Hurmuri! Onnea Reinon toiveiden täyttymykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tämä harvinainen nukke? Vähän samantapainen kuin Lundbyn nuket.

   Poista
 3. Kyselyjeni perusteella on tullut monia vastauksia varsinkin FB:n nukkekotiharrastajien sivuilla. Tässä hyvä linkki http://brickset.com/browse/themes/?theme=Scala

  VastaaPoista
 4. Hei, meillä täällä Miesten palvelutalossa on töissä Anu niminen tyttö joka on ehkä hänen sukulaisensa, merkeisä päätellen. http://www.pienitalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reinohan innostui kovasti Anusta kuultuaan ja samaa kansaahan tuo Anu selvästi onkin! Reino arveli kuitenkin niin kaukaiseksi sukulaiseksi, että kävisi hänelle vaimoksi. Mitähän Anu vastaisi Reinon kosintaan? Paljonko emännästä joutuisi maksamaan? Tässä ei taitaisi lehmä riittää vaihdossa? :D

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!