3. tammikuuta 2013

Nukkekodin rakentajan tapetti-linkkejä

To 3.1.2013

Olen tuohon sivulle kerännyt erinäisiä hyviä linkkejä nukkekodin kunnostajille ja sisustajille, mutta koska linkkejä on olemassa niin valtava määrä, että niitä tuntuu joskus olevan suorastaan liikaa (ja joskus kyllä jostain asiasta liian vähänkin) laitan nyt oman postauksen viime aikoina löytämistäni tapetti-linkeistä.

TAPETIT

Vapaasti tulostettavia tapetteja on tarjolla vaikka millä mitalla ja vaikka miltä ajalta mm. täältä:
http://www.jennifersprintables.com/printables1.html

En pidä kovin räikeistä ja kirjavista tapeteista edes nukkekodissa, mutta esim. tämä hempeän kaunis kukkatapetti voisi käydä johonkin nukkekodeistamme:

http://www.jennifersprintables.com/floral025.htm
Eli tapetteja on peräti pari sataa erilaista ja ne ovat 1:12 -kokoa. On muistettava, että näitä taustakuvia/tapetteja ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. Sivulla on myös paljon erilaisia nukkekodin linkkejä, mutta ei nyt niistä sen enempää tällä kertaa.

Tässä linkissä on tapetteja ym. myytävänä 1:1-koossa:
http://www.ferm-living.com//dollhouse-step-by-step.aspx


http://www.ferm-living.com//dollhouse-step-by-step.aspx
Kyseisen FERM LIVING -linkin kautta voi myös ostaa koivuvanerista valmistettuja nukketaloja http://www.ferm-living.com/dollhouse-wood/, joihin voi printata itselleen tapetit: http://www.masterpiece.dk/UploadetFiles/10877/25/Wallpaper_for_Dollhouse.indd(1).pdf

Itse pidän tästä tapettimallista:

http://www.masterpiece.dk/UploadetFiles/10877/25/Wallpaper_for_Dollhouse.indd(1).pdf
Fiona lupaa eurolla näytepalan tapeteistaan. Ehkä sellainen palanen riittäisi nukkekodin seinäänkin, ainakin johonkin huoneeseen, niin ei tarvitsisi hankkia koko rullaa, mutta kovin suurikuvioisia näyttävät olevan.

Tästä tapetista voisin ehkä tykätä hetken, mutta epäilen, että ehkä kyllästyisin tähän piankin, siis 1:1 -koossa:

http://fiona-walldesign.com/FionaFlash/#/locations/location-1/room-4/305004
Ainakaan tätä ei voisi suoraan tapettirullasta laitaa nukkekodin seinään.

Nukkekoti ja Lelu EM myy kyllä valmiita tapetteja nukkekoteihin. Tämä perinteinen raita näyttää kovin tutulta, mutta myös oudon siniseltä. Miksiköhän siinä on tuo voimakas sininen sävy päällä (siksikö, ettei kukaan printtaisi sitä suoraan tietokoneelta?). Tuo sininen sävy tekee siitä kyllä aika vastenmielisen näköisen, muutenhan se on aivan kiva tapetti:Täällä taas on tarjolla ilmaisia taustakuvia. Yhteen aikaan oli muotia laittaa yhdelle sinälle esimerkiksi tropiikki, ranta ja palmuja yms. :

Tietysti jonkin aikauslehdenkin kuva voisi olla ihan hyvä jollain seinällä.

Nukkekotiblogin Riikka tarjoaa valmiita printattavia tapettimalleja, jotka hän on itse suunnitellut ja tehnyt PhotoShopissa:
https://www.dropbox.com/gallery/8381820/1/nukkekotitapetteja?h=9cbb0a

Lopuksi vielä linkki Sudenen(?) sivulle, jossa on paljon muitakin ohjeita kuin tapetteja. HUOM! Yksityinen käyttö näissäkin, ei kaupalliseen käyttöön:
http://users.skynet.be/sudene/deconap.html

3 kommenttia:

  1. Hello from Spain: thanks for sharing these pages. Keep in touch

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/11/2014

    Siis pystyykö tapetteja tulostamaankin? o_O

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!