13. tammikuuta 2013

Alennusmyyntilöytö

Su 13.1.2013

En erityisemmin harrasta alennusmyyntejä. Nyt kuitenkin tein yhden extempore-ostoksen, siis ihan tavallisen heräteostoksen. Ostin Brio-myymälän alennusmyynnistä Barbie I Can Be A Fashion Designer Doll X2887 -nuken 7 eurolla. Sen normaalihinta on ollut melkein kolmekymppiä. Nätti puhtoinen nukke on yhä pakkauksessaan ja saa toistaiseksi ollakin.


Miten tämä Barbie sitten poikkeaa muista Barbie-nukeista? Ainakin kampaus on erilainen. Sillä ei ole polvissa (tätä en ole tarkistanut), kyynärpäissä eikä ranteissa niveliä, joten se on Barbien halvempaa ja vanhempaa sarjaa ja kuuluu ns. I Can Be -Barbeihin, joita on kai jotain 130 erilaista.

Mietin, miksi tuonkin nuken normaalihinta on ollut jopa niinkin paljon kuin 29 euroa. Ehkä tuo korkea hinta johtuu vaatteista ja kampauksesta, en oikein keksi muuta syytä, kun mukana ovat vain sakset ja mittanauha sekä neulatyyny ranteessa. Niin ja kaulakorut. Pusero, pitkät housut ja kengät ovat kyllä muitten nukkejen mukana tulevista asusteista poikkeavat. Silti ihmettelen, mikä nukesta tekee niin arvokkaan. Yleensähän jo tuon hintaisissa nukkepakkauksissa on ollut runsaastikin lisukkeita.

Jasminen nukkeja on paljon. Ne ovat pääasiassa 80-90 -luvun nukkeja. Seitsemän kahdeksan vuotta Barbien viimeaikaista historiaa on minulta jäänyt täysin seuraamatta. :)

2 kommenttia:

  1. Hello from Spain: I have that same Barbie. In my country it is also a cheap doll ... Keep in touch

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallisesti tämä nukke ei ole ollut halpa... Vasta alennusmyynnissä hintaa on laskettu. Usually this doll was not cheap ... Only during the sales price is calculated.

      Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!