10. tammikuuta 2013

Tuunauskokeilu

To 10.1.2013

Tänään sain postissa pari FB:n Nukkekotikirppikseltä ostamaani nukkea. Toinen näytti tältä:

Kuva: © I. S.
Päätin heti kokeilla, miltä nukke näyttäisi ilman noita Frida Kahlo -tyyppisiä kulmakarvoja. Silmätkin vaativat uutta meikkiä.
Ensin putsasin vanhat meikit pois:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kännykkäkamerani korjasi ihonvärin, mutta kyllä se on tuo possunpunainen eli vaalea pinkki edelleen kuten ekasta kuvasta huomaa. Suuta en saanut aivan "puhtaaksi", mutta uusi huulipunahan oli kuitenkin laitettava, joten mitä siitä, jos vanhaa jäi vähän pohjaksi.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Sivellin oli kyllä OK, mutta väri hieman kuivaa, joten hieman suhrua tuli. Ensinnäkin väriä olisi pitänyt ohentaa enemmän. Ehkä maalaan tuon nuken kasvot joskus toiste uudestaan. Nyt se saa toistaiseksi näyttää tältä. :)

Sinisten silmien tilalle maalasin ruskeat. Siinä ennen maalaamista mietin, olisiko tästä nukesta mieheksi nukkekotiin, mutta annoin sen sitten "itse päättää", kumman näköiseksi tulee. Eli ehkä näistä piirteistä tuli kuitenkin enemmän naiselliset kuin miehiset. Jos vielä jossain vaiheessa laitan tuolle nukelle "oikean tukan", se ehkä vielä lisää naisellisuutta.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuva: © I. S.

4 kommenttia:

 1. Enpä olisi kuvitellut että tuosta nukesta saa noin ilmeikkään ja persoonallisen, hienoa työtä! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein onnistunut tuunaus ja aivan eri nukke on nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä nuken ilmeen voi tosiaan maalaamalla muuttaa.

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!