23. lokakuuta 2013

Jouluun enää 65 päivää!

Ke 23.10.2013
Christmas countdown banner

HUOM! Ylläoleva kuva päivittyy!

Mihinkähän tämä syksy onkaan taas hurahtanut! Juuri äsken oli kesä, ainakin siltä tuntuu ja nyt yhtäkkiä herään huomaamaan: jouluun on enää 65 päivää!
Joulukalenterit ovat täynnä, ainakin melkein ja Lemmikkien joulukalenterissakin on jokunen mukana. Ja kaupoissa on joulusesonki jo alkanut. Muistan ajat, jolloin "pakenin joulua", piti matkustaa jonnekin joulua pakoon! Jos jouluksi ei saanut mitään matkaa, niin sitten uudeksivuodeksi viimeistään piti lähteä jonnekin ja niin joulun jotenkin kesti!!! Ja nykyisin rakastan joulua! Ulkomaillakaan en ole käynyt aikoihin, jos Ruotsia ja Tukholmaa ei lasketa. :)
Jopa lumen kestän, kun ajattelen "valkeaa joulua"! Muuten inhoan lunta! Jouluun lumi kuitenkin kuuluu ja kun sitä ajattelen, niin  m-e-l-k-e-i-n  r-a-k-a-s-t-a-n  luntakin!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Tänään posti toi kirjekuoren ja sisällä oli Stiinan joulupaketti Joulukalenterin luukkuun 23! Tai peräti kaksi pakettia, joista toinen on Stiinan minulle lähettämä ylläri, jonka saisi jopa katsoa ennen joulukuun 23:tta päivää, jos jännitys käy ylivoimaiseksi! Kiitos Stiina!

2 kommenttia:

  1. Nice gift! Wonderfully decorated boxes. Christmas is coming too fast! Kind regards, Brian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, Brian! Excited to see what the boxes contain!

      Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!