2. helmikuuta 2013

Helmikuun ensimmäinen viikonloppu

La 2.2.2013

Misa sai polkupyöränsä pyöräverstaalta, mutta Nukkelan kylä on niin lumen peitossa, että pyöräily ei kyläteillä oikein onnistu. Misa saa vielä odotella lumien sulamista ja parempia pyöräkelejä. Pyörästä hän kuitenkin on riemuissaan. Toivotaan, ettei poika hurahda kevään aikana liikaa pituutta ja pyörä jää heti pieneksi. No, uusiahan pyöriä aina toivottavasti saa ja tämä pyörä käy sitten jollekin toiselle. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kyllä Misa tykkää talvestakin, mutta pyörällä ajamisen opettelu on nyt ihan ensimmäisenä mielessä ja siksi kesän odottelu tuntuu tosi vaikealta. Joka päivä hän laskee, montako kuukautta on vielä kesään!


Valentine's Day countdown banner
Ystävänpäiväänkin on vielä aikaa, joten jos haluat osallistua arvontaani, ehdit vielä hyvin mukaan! Arvontaan voit osallistua täällä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Valitettavasti kaikki, jotka tähän mennessä ovat ilmoittautuneet mukaan, eivät ole rekisteröityneet lukijoiksi. Olisi väärin, jos laistaisin säännöistä, mutta vielä ehdit rekisteröityä lukijaksi. Jos olen tehnyt virheen, niin ilmoita, niin korjaan sen!

Ystävyydellä Marja-Leena

Leider haben sich bisher nicht alle als Leser angemeldet. Da es unfair wäre, werde ich diese dann aus der Verlosung ausschließen.
Noch könnt ihr euch anmelden.
Falls mir ein Fehler unterlaufen sein sollte, bitte melden, damit ich es korrigieren kann.
Liebe Grüße!

Unfortunately, all of which have signed up so far that are not registered followers. It would be wrong if I would change the rules in mid-stream, but still time to register follower. If I made a mistake, let me know, so fix it! Hugs and Kisses! (Sorry, Google translation)

10 kommenttia:

 1. No me extraña que este contento, es una bicicleta preciosa, seguramente cuando llegue primavera disfrutara de preciosos paseos.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 2. What a beautiful bike - once the winter is away he will ride it and be faster than the speed of light... ;O)

  Greetings
  Birgit

  VastaaPoista
 3. Hello from Spain: the bike is awesome. Come spring he mounted a bike. keep in touch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OK, the bike is awesome! Thank you for your comment!

   Poista
 4. Anonyymi2/03/2013

  Onpa hieno polkupyörä, mistä sait, vai teitkö itse.
  terv. kulkija

  ps. En ihan osaa näitä juttuja, miten tollanen arvontakin toimii, kun monessa blogissa on sellasii. Olen selannut paljon kaikenlaisii blogeja ja nyt löysin iki-ihanat Heidi ott in nuket ja miniatyyrihuonekalut. taidan taipua tuohon 1.12 skaalaan, kun 1:6 on niin iso

  VastaaPoista
 5. Polkupyörä on Kalle Ankan no 4 (jos muistan oikein) kylkiäinen. Kirjoitin siitä pari postausta sitten: http://nukkelantalot.blogspot.fi/2013/01/misa-saa-pyoran.html

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkäisin elvyttää nukketaloharrastuksen, kunhan jostain saan kunnollisen sähkövalaistusidean. Ennen sitä en ala mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain blogeissa on ollut kirjoituksia ja ohjeita noista Led-valoista, joilla saa nukkekotiin ihan hyvän valaistuksen. Enää ei tarvita muuntajia ja konstikkaita johtojen kiinnityksiä.

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!