3. joulukuuta 2013

Adventtiaika on alkanut

Ti 3.12.2013

Nukkelan Tonttulasta lähteneitä paketteja! Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Ensimmäiset kalenterin luukut on avattu. Jouluaika on alkanut, vaikka joulun huipennuspäivään onkin vielä aikaa. Nukkelan kylän joulukalenteri päättyy Jeesuksen syntymäjuhlaan 25.12.

Viimeisiä postituksia lähtee Nukkelan kylän Tonttulasta vielä parina päivänä. Myöhässä ollaan, mutta toivottavasti paketit ovat perillä kuitenkin ajoissa ennen kuin luukun avaamisaika on käsillä.

HUOM! Tonttu Toheltajan lähetyksiä tässä on mietitty ja olen päättänyt, että jos joku kokee saaneensa jämälaatikon tai paljon huonomman lähetyksen, minkä itse on postittanut ja kokee tehneensä paljon työtä pakettinsa eteen ja täältä on lähetetty huonompiarvoinen paketti, vaikka sisältö olisikin tuota materiaalia nukkekoteihin kuten alunperin sovittiin, niin ilmoita asiasta heti sähköpostiini, niin saat Nukkelan Tonttulasta lohdutuspaketin, joka toivottavasti riittää hyvitykseksi!!! Älä siis jää suremaan, vaan laita minulle sähköpostia HETI!

Nukkelan joulukalenterien sisältöjä esitellään vähitellen, kunhan ehditään.

IHANAA ADVENTTIAIKAA TEILLE KAIKILLE!


PS. Jennin ja Alexandran lähetykset ovat tulleet. Sain viime viikolla ilmoituksen lähetyksestä, joka ei mahtunut postiluukusta, se on varmaan tuo vielä puuttuva Katin lähetys. Yritän ehtiä hakemaan sen postista lähi päivinä.

2 kommenttia:

  1. Houkuttelevan näköinen pakettikasa.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!