9. joulukuuta 2013

Lemmikkien Joulukalenterin ensimmäinen luukku

Ma 9.12.2013

Mimosan takana odottaa avaamista iso paketti numero 2. Jännää! Mitähän siinä onkaan!
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen


Posteljooni on kantanut pikkupaketteja maraskuun lopun ja joulukuun alun aivan solkenaan. Yllätyksiä on luvassa kalenterin täydeltä.
Kun kettuperheen isä sai avata ensimmäisen joulukalenteri luukun, niin Lemmikkien joulukalenterin ensimmäisen luukun pääsi avaamaan kettuperheen pikku Mimosa.

– Oih, huokasi Mimosa, kun hän oli saanut paperin pois paketin ympäriltä ja esiin ilmestyi iso metallinen laatikko. – Tuolla sisällä on varmasti jotain tosi arvokasta, hän ajatteli. Kun kantta ensin hiukkasen raotettiin, sisältä kuului pienen pieni ääni, joka sanoi mi-i-au-uu!
– Oih, huokasi Mimosa nyt jälleen ja oikein syvään ja hänen suupielensä venyivät onnelliseen hymyyn. Sitten hän ojensi kätensä ja nosti esille kauniin korin, jossa leikkisä valkoinen kissanpentu pyöritti punaista palloa. Laatikossa oli myös hieno kissan leluhuisku.
– Oih, huokasi Mimosa vielä syvempään ja nosti kisanpennun syliinsä, – tällaista kissanpentua olen aina toivonut! Oih, sehän on ihan Nöpön näköinen!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Arvatkaapa kenen kotiin tuo pikkuinen mirri pääsi ja minkä nimen Mimosa sille antoi! Mimosanpa kotiin tietenkin! Ja mikäpä muu sen nimeksi olisi voinut tulla kuin Nöpö! – Oih, huokasi Mimosa onnellisena, kiitos!

                                                       ♥KIITOS♥

Erityisesti kiitos Jaanalle, joka lähetti tämän korin ja pikku kisun, joka on tosi söpö! Ja hienon korin olet tehnyt!

PS. Tänään lähtevät loput joulukalenterien paketit Nukkelasta. Kaikki Nukkelasta lähetetyt paketit ovat lähteneet koko ajan ykköspostissa, mutta joku Nukkelassa huomasi vasta äskettäin, että osasta paketteja oli postissa jäänyt liimamatta paketin kylkeen ykköspostitarra ja siksi varmaan osa paketeista on seilannut perille kakkospostina, vaikka niistä oli maksettu ykköspostin hinta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!