7. joulukuuta 2013

Adventtikalenterin avauksia: Luukku 1

La 7.12.2013

Ensimmäiset joulukalenterin luukut on jo ehditty Nukkelan kylässä avata. Itsenäisyyspäivääkin vietettiin Tampereelta TV:n kautta lähetettyä juhlaa katsellen Nukkelan kylän asukastalolla, jossa toistaiseksi on yksi kylän muutamista televisioista. Barbiet taas katselivat ohjelmaa omasta läppäristään, kun tv-ohjelmia voi katsoa nykyisin myös Internetin välityksellä tietokoneestakin. Muutama kylän nuorista oli ilmoittanut seuraavansa osan juhlasta kännykästään.

Varsinkin Soile Isokosken laulu Tampere-talolta lähetetyssä itsenäisyyspäivän konsertissa sai monen katsojan silmät kostumaan. Pukukavalkadi innosti erityisesti Brätzejä, varsinkin kierrätysmateriaaleista tehdyt asut ihastuttivat heitä erityisesti. Hyvä ettei Nukkelan kylän ikkunaverhovarastolle lähdetty samantien.

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avattiin jo viikko sitten. Koska Kettusten perhe on Nukkelan uusia tulokkaita, kettuisäntä Eemeli sai avata ensimmäisen luukun.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Työkiireiden takia Nukkelan kylän bloggaaja ei ole vielä ehtinyt raportoida Joulukalenterien avauksia, mutta onneksi valokuvat on sentään ehditty ottaa.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
– Jipii! kiljui Tapani-kettu, Eemelin 12-vuotias poika. – Iskä, se on onki!
– Ja hieno viehe, myhäili isä Kettunen mielissään.
Kalenterin luukkujen avausta katsomaan kokoontunut joukko totesi yksimielisesti, että Eemelillehän tuo onki automaattisesti kuului.
– Isä, pääsenhän mukaan, kun lähdet seuraavan kerran ongelle? kinusi pikku Tapani ja hyppi riemuissaan.
– No, tottakai, myhäili isä Eemeli Kettunen tyytyväisenä lahjaksi saamastaan ongesta hyvillään.

                                                             ♥KIITOS♥

Monet kiitokset ongen lähettäneelle Minnalle! Kiva idea!


4 kommenttia:

 1. Varsin passelit kalavehkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta, Mare! Hieno idea!

   Poista
 2. Hello from Spain: Pretty fishing rod. Keep in touch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Marta! Yes, pretty fishing rod!

   Poista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!