12. joulukuuta 2013

Lemmikkien joulukalenterin kolmas luukku

To 12.12.2013

Vasemmalta oikealle: Donna, Karpo, Pastilli, Ceesar. Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Lemmikkien joulukalenteria avaamaan oli kokoontunut peräti neljä muotovaliokoiraa Nukkelasta. Mutta kun luukkujen avaamisessa hidasteltiin vielä tahallaan, sillä brätzejä odoteltiin yhä, yksi hauveleista, Pastilli, nukahti juuri luukkujen avaamisvaiheessa. Ja kun brätzit aina vain viipyivät, avattiin vihdoin Lemmikkien joulukalenterin luukku 3 pikku pentujen innokkaan haukahtelun säestämänä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
– Sehän on kissoille, tuhahti sitten Karpo, tummaturkkinen muotovalio tricolor, kun paketti oli saatu auki.
– Niin onkin, säestivät toisetkin ja pikku pennut vinkuivat minkä ehtivät.
– No, talouspaperi käy kelle vaan, näkyy olevan hienoa ja pehmeää laatua. Mutta tuo kippo olisi ihan passeli minullekin, haukahti Ceesar, joka oli tyynesti istunut katselemassa toisten vouhotusta. – Mutta tuota kissapatsasta minä en huolisi, se jatkoi.
– Minusta tuo lasinen kissaveistos on kiva, minä voisin kyllä ottaa sen, Donna totesi, sillä se oli kissoihin tottunut ihan pienestä pitäen.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Yksimielisesti paketin sisältö päätettiin kuitenkin antaa vaikka kissoille, jotka tosin nyt pentujen vilkkaan touhotuksen takia karttoivat asukastaloa. Eivätkä kissat olleet olleet kauhean kiinnostuneita muotovalioistakaan, siksi ne olivat pysyneet poissa Lemmikkien joulukalenterin luukkujen avaamisista.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Pikku hiljaa koirat tallustelivat kukin kotiinsa ja kettutyttö Mimosa kävi noutamassa pennut mukaansa, sillä niiden piti ehtiä vielä syödä hyvin, ennen kuin ne lähetettäisiin uusiin koteihinsa.

                                    ♥KIITOS♥

Kiitos Jaanalle tästä tuiki tarpeellisesta ja käytännöllisestä paketista! Se on suloinen!

Brätzit näyttivät vihdoin saapuneen, joulukalenterin kolmannet luukut päästäisiin vihdoin avaamaan seuraavaksi. Muitakin Nukkelan asukkaita oli jo ehtinyt kokoontua tilaisuutta katsomaan.


4 kommenttia:

  1. The puppies and kittens are all very cute and sweet. A fantastic collection.
    Hugs, Drora

    VastaaPoista
  2. "Luukku" perillä :)
    Mukavaa joulun odotusta

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!