18. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 2012 luukku 18 (1:12 ja 1:8 ym.)

Tarzan oli tarjoutunut avaamaan luukun 17, kun Elinaa ei ollut kuulunut ajoissa paikalle. Viime tingassa Elina oli kuitenkin tullut ja avannut tuon joulukalenterin luukun. Tarzan pääsi sitten avaamaan seuraavan eli luukun 18.
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Paketista löytyi esine, jota Tarzan käänteli hetken ihmeissään. Sitten hän melkein pelästyi, kun ikkunan näköisestä esineestä tuijottivat häntä vastaan miehen kasvot!

– Varovasti, varovasti, huusivat kaikki nähdessään Tarzanin ilmeen.

Hyvä, ettei Tarzan heittänyt koko esinettä seinään, mutta pudotti sen kuitenkin säikähtyneenä lattialle. Onneksi peilissä ei ollut oikeaa peililasia.

– Se on peili ja siellä on sinun kuvasi, ei kukaan muu!, toiset nuket opastivat Tarzania, joka ihmetellen tutki peilin taustaa epäluuloisen näköisenä.
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
– Vai pe-e-li?, Tarzan toisti epäuskoisesti, mutta rauhoittui sitten, kun toiset näyttivät, miten heidänkin kuvansa heijastui noista ruuduista.Kiitos tästä yllätyksestä lähtee Jarmiinalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja. Ne todella kirkastavat päiväni. Kiitos paljon ajastasi ja ajatuksistasi! Anonyymi, laitathan nimimerkkisi!